– Føltes ikke som noen oppvekker

Virgil van Dijk mener Liverpool ikke hadde så mye å lære fra tapet mot Napoli.

19. sep 2019 kl 09.38 Arve Vassbotten

Tirsdag tapte Liverpool den første kampen i årets Champions League borte mot Napoli. Men til tross for to baklengsmål, tar van Dijk nederlaget ganske rolig.

– Det føltes ikke som noen oppvekker. Jeg mener begge lagene var fokusert på kampen, det var en kamp der man fikk følelsen av at det ville bli uavgjort, og så endret straffesparket alt i kampen.

– Det burde ikke være noen «wake-up call» heller, vi har spilt mesterlig fra starten av sesongen, så det er ingen grunn til panikk, sier van Dijk til Liverpool Echo.

– Resultatet eneste negative

– Vi spilte bra i kampen. Vi satte dem under press, og vi skapte muligheter på kontringer. Så det var mange positive ting i kampen, det eneste som ikke var positivt var resultatet. Jeg synes ikke 2-0 reflekterte spillet, sier midtstopperen.

– Det er ofte man kan si at en straffe føles streng, men dommeren tok beslutningen og det må man akspetere. Vi prøvde å slå tilbake, men jeg mener straffen endret alt, spesielt så seint i kampen. Det drepte den, sier han.

Etter fem strake seiere i serien, er det Chelsea som er motstander på Stamford Bridge på søndag.

– Det at vi taper vår første kamp er selvsagt ikke noe vi ønsket, men det eneste vi kan gjøre er å forsøke å vinne alle de andre kampen og nå fokuserer vi på Chelsea, sier van Dijk til Liverpoolfc.com.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]