– For meg er det helt klart at det ikke er straffespark

Jürgen Klopp var ikke fornøyd med dømmingen til sin landsmann.

Da det gjensto ti minutter av Liverpools bortekamp mot Napoli angrep hjemmelaget på høyresiden. José Callejón brøt foran Andy Robertson, som så ut til å stikke ut en fot.

Dommer Dr. Felix Brych var rask med å ta fløyta til munnen og peke på straffemerket. Det var ikke Jürgen Klopp enig i.

– Jeg synes ikke det er straffe, men jeg vet ikke. Hva kan jeg si? Jeg har sett det, og for meg er det helt klart ikke straffespark, for Callejon hopper før det er noe kontakt.Vi kan ikke endre det, sa Klopp i et intervju med BT Sport.

Det var mer med dømmingen til sin landsmann han ikke forsto så mye av. Det ene var da Sadio Mané fikk landslagskompis Kalidou Koulibaly sin arm i ansiktet, men spillet ble vinket videre.

Det var mange ganger jeg ikke forstår at det ikke var frispark, og du tenker «hva skjer her?». Det hjelper ikke når tempoet i kampen blir slik.

– Ofte manglet bare den avgjørende ballen. Det er litt på grunn av intensiteten av kampen når det er så vilt, men når du ikke er i riktig fysisk tilstand så er det slik. Det er Napoli på hjemmebane, og det er ikke lett, sier han.

Ikke nok avslutninger

Liverpool skapte mye på Stadio San Paolo tirsdag kveld, men kom ikke til så mange skikkelig gode avslutninger. Nærmest var Mohamed Salah, men en feberredning av Alex Meret hindret scoring.

– Vi hadde sjanser. Dette var en mye bedre kamp enn forrige sesong da vi tapte i siste minutt. Det var en åpen kamp, og vi hadde mange kontringer. Vi fikk ikke avsluttet kontringene, og det var et problem, sa Klopp.

– Begge måtte løpe frem og tilbake hele tiden, og det gjorde at alle på banen ble helt utkjørt. Så begynte vi å kontrollere kampen igjen, før vi ga bort en straffe. Det hjelper deg ikke.

– Vi gjorde det bra, men kunne ha gjort det bedre i flere faser. Vi kontrollerte, og spilte god fotball, men kunne ikke avslutte, sier manageren. 

Liverpools neste kamp er borte mot Chelsea, søndag kl. 17.30.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.10.2019 kl 20:42

Aldri tidligere har det blitt spilt Premier League-kamper på tidspunktet derbyet er satt opp

Løsningen kan gjøre at en får med seg mye Premier League-fotball onsdag 4. desember.

+
17.10.2019 kl 19:36

En dokumentar det er verdt å få med seg, om den største kampen i engelsk fotball

Sett av en halvtime til den nye dokumentaren om bakgrunnen til forholdet mellom Liverpool og Manchester United.

+
17.10.2019 kl 17:44

I City-leiren er de alt annet enn fornøyd med juleprogrammet

Manchester City-sjef har kommet med en uttalelse.

+
17.10.2019 kl 15:11

– Jeg er klar

Joel Matip er klar for å gå inn igjen i midtforsvaret.

+