– For meg er det helt klart at det ikke er straffespark

Jürgen Klopp var ikke fornøyd med dømmingen til sin landsmann.

17. sep 2019 kl 23.49 Arild Skjæveland

Da det gjensto ti minutter av Liverpools bortekamp mot Napoli angrep hjemmelaget på høyresiden. José Callejón brøt foran Andy Robertson, som så ut til å stikke ut en fot.

Dommer Dr. Felix Brych var rask med å ta fløyta til munnen og peke på straffemerket. Det var ikke Jürgen Klopp enig i.

– Jeg synes ikke det er straffe, men jeg vet ikke. Hva kan jeg si? Jeg har sett det, og for meg er det helt klart ikke straffespark, for Callejon hopper før det er noe kontakt.Vi kan ikke endre det, sa Klopp i et intervju med BT Sport.

Det var mer med dømmingen til sin landsmann han ikke forsto så mye av. Det ene var da Sadio Mané fikk landslagskompis Kalidou Koulibaly sin arm i ansiktet, men spillet ble vinket videre.

Det var mange ganger jeg ikke forstår at det ikke var frispark, og du tenker «hva skjer her?». Det hjelper ikke når tempoet i kampen blir slik.

– Ofte manglet bare den avgjørende ballen. Det er litt på grunn av intensiteten av kampen når det er så vilt, men når du ikke er i riktig fysisk tilstand så er det slik. Det er Napoli på hjemmebane, og det er ikke lett, sier han.

Ikke nok avslutninger

Liverpool skapte mye på Stadio San Paolo tirsdag kveld, men kom ikke til så mange skikkelig gode avslutninger. Nærmest var Mohamed Salah, men en feberredning av Alex Meret hindret scoring.

– Vi hadde sjanser. Dette var en mye bedre kamp enn forrige sesong da vi tapte i siste minutt. Det var en åpen kamp, og vi hadde mange kontringer. Vi fikk ikke avsluttet kontringene, og det var et problem, sa Klopp.

– Begge måtte løpe frem og tilbake hele tiden, og det gjorde at alle på banen ble helt utkjørt. Så begynte vi å kontrollere kampen igjen, før vi ga bort en straffe. Det hjelper deg ikke.

– Vi gjorde det bra, men kunne ha gjort det bedre i flere faser. Vi kontrollerte, og spilte god fotball, men kunne ikke avslutte, sier manageren.

Liverpools neste kamp er borte mot Chelsea, søndag kl. 17.30.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]