George Gilletts sønn vurderer å kjøpe Derby

Foster Gillett er i samtaler med Derby-eier Mel Morris.

11. sep 2019 kl 13.00 Arild Skjæveland

Da George Gillett eide Liverpool FC sammen med Tom Hicks mellom 2006 og 2010 hadde sønnen Foster en rolle i klubbens styre. Han hadde i starten en rolle der han representerte sin far dersom han eller Tom Hicks ikke kunne være tilstede.

Nå kan han være i ferd med å returnere til engelsk fotball, og er interessert i å kjøpe Derby. Det rapporterer Matt Hughes i Daily Mail.

Gillett junior skal ha blitt invitert med som gjest av Derby-eier Mel Morris mot slutten av forrige sesong, og partene er i kontakt om å få til en avtale som gjør at amerikaneren kjøper klubben.

Positive samtaler

Ifølge Daily Mail har det vært positive samtaler mellom partene, men det ble satt på hold etter at Derby tapte playoff-finalen mot Aston Villa i mai.

Foster Gillett skal verdsette klubben til 60 millioner pund. Mel Morris har vært eier i de siste fire årene, men klubben har vært et stort tapsprosjekt, og Derby kan få trøbbel med Financial Fair Play. De har heller ikke fått noen god start under sin nye manager Phillip Cocu.

George Gilletts sønn holdt en lav profil da han satt i Liverpool-styret. Ingen av partene har ønsket å kommentere rapportene om at det kan bli et oppkjøp

Har du innspill til journalisten?
[email protected]