– Vi kunne ikke klaget om det endte 0-0

Jürgen Klopp er imponert over Sheffield United.

28. sep 2019 kl 15.47 Arild Skjæveland

Liverpool vant sin sjuende kamp for sesongen, og har nå 21 poeng av 21 mulige i Premier League. Det var ingen enkel kamp for de helrøde på Bramall Lane, og Jürgen Klopps lag slet i banespillet.

Gini Wijnaldum ble matchvinner med sin volley etter 70 minutter. Volleytreffet var bra, men en kan ikke kalle det noe annet enn en kjempetabbe av Dean Henderson, som ikke kom under ballen og rotet den inn i eget mål.

Matchvinneren mente seieren viste hvor langt Liverpool har kommet.

– I førsteomgangen senket vi tempoet for mye. Andreomgang var bedre, men det var tøft, sier nederlenderen til pressen.

– En seier er en seier. For noen år siden slet vi med å vinne kamper som denne, sier Wijnaldum.

Kunne ikke klaget

Sadio Mané hadde to store sjanser i førsteomgangen. Først etter et fantastisk fremspill av Virgil van Dijk, før han satte ballen i stolpen etter at Roberto Firmino var uegoistisk og spilte ham ut til venstre i førsteomgangens største sjanse.

De sjansene ble nevnt av Klopp etter kampen.

– I førsteomgang hadde vi to utrolig store sjanser som vi vanligvis scorer på. I andreomgang hadde Mo en sjanse alene med keeper, sier Klopp til BT Sport.

– Vi kunne ha gjort det bedre, men du må respektere motstanderen. De forsvarte seg veldig, veldig bra. All respekt til Sheffield United. Det er et vanskelig sted å komme til. Hadde det endt 0-0 kunne vi ikke ha klaget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]