– Ifølge fjerdedommeren sjekket de straffesituasjonen

Liverpool ble snytt for et straffespark på stillingen 0-1.

15. sep 2019 kl 11.13 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp og Liverpool-supportere verden over var rasende da Jamal Lascelles hadde armene rundt Joel Matip og rev midtstopperen ned i feltet på en corner. Men selv om Premier League nå har tatt i bruk VAR, ble ikke de helrøde tildelt straffespark.

Klopp sa etter kampen at situasjonen hadde blitt sjekket.

– Fjerdedommeren sa til meg at de sjekket den. Om jeg var overrasket over at det fortsatt ikke ble gitt straffe? Ja, men det hjelper selvsagt ikke å være overrasket i slike situasjoner, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– For meg er det en klar straffe, men så lenge du vinner er det ikke det som er saken. Dersom vi satt her etter å ha tapt 1-0 kunne vi snakket annerledes om det. Men det er straffe, og vi kan ikke slåss slik for ballen. Med Joel Matip er det som wrestling. Han snur ham i luften.

– Tidligere har vi ikke hatt behov for VAR med slike avgjørelser, så det trengs ikke nå. Bare blås for det og skyt fra straffemerket, sier han.

Liverpool har fått ett straffespark så langt denne sesongen. På fem serierunder er det delt ut ti straffespark. Manchester United har fått fire av dem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]