– Jeg var frustrert, og sa fra om det i pausen

Jürgen Klopp var ikke helt fornøyd med prestasjonen mot Sheffield United.

28. sep 2019 kl 17.22 Arild Skjæveland

Det var ikke pent, men Liverpool fikk jobben gjort og fikk med seg tre svært viktige poeng fra Bramall Lane.

Gini Wijnaldums volley ble kampens eneste scoring, og de helrøde har med det sju strake seire i årets ligasesong. De helrødes klart beste start på en Premier League-sesong noen gang.

Jürgen Klopp forteller at han var en frustrert mann til pause, da stillingen var 0-0.

– Jeg var frustrert, og i pausen snakket vi om det. Vi startet veldig bra, men du må gjøre de samme tingene igjen og igjen. Det handler om kroppsspråk. Det starter med midtstopperne, og er de små tingene. De kastet alt mot oss, og jobbet utrolig hardt. De var en skikkelig trussel, sier Klopp til BT Sport.

– Jeg er tilfreds med kampen. Jeg er ikke superfornøyd, men det skjer. Vi var konsentrerte på dødballene i 95 minutter, og guttene fikk det til. Vi spilte ikke vår beste fotball, men sånn skjer, sier han.

Henderson hadde ingen skade

Kaptein Jordan Henderson lå nede noen ganger, og så ut til å ha det vondt. Det var ikke grunnen til at han ble byttet ut.

– Nei, det var et offensivt bytte. Vi hadde muligheten, enten med Henderson eller Gini. Begge jobbet hardt, og ingen av dem hadde en lett kamp. Vi gjorde åpenbart den riktige avgjørelsen, for Gini ble på banen og scoret!, sier han til Liverpoolfc.com.

– Vi ønsket å endre kampbildet, så da kunne vi ha Bobby mellom linjene og som et alternativ bak Mo. Vi måtte forsvare oss skikkelig på vingene, fordi de hele tiden var der. Det var grunnen til at vi først måtte ha Sadio, og så Milner på høyrekanten.

– «Div» satte sitt preg på kampen etter at han kom inn, og det hjalp at vi kunne spille ballen i én mot én-situasjoner, og jeg tror han slo innlegget før scoringen også, så det var grunnen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]