Jobber hardt for å vinne tilbake plassen

Joe Gomez skulle gjerne ha spilt mer - men forstår hvorfor det er som det er.

26. sep 2019 kl 15.06 Arild Skjæveland

Joel Matip har fortsatt på samme måte som han avsluttet forrige sesong, og er Virgil van Dijks foretrukne stoppermakker i Liverpool-forsvaret.

Joe Gomez hadde den rollen frem til han skadet seg borte mot Burnley forrige sesong. Nå må han finne seg i å starte de fleste kamper på benken.

– Jeg har ikke spilt, og alle fotballspillere ønsker så klart å spille, sier Joe Gomez i et intervju med Evening Standard.

– Samtidig skjønner jeg at vi er europeiske mestere, og guttene gjør det veldig bra for øyeblikket, så det eneste jeg kan gjøre er å holde hodet lavt, jobbe hardt på trening, og vente på det riktige tidspunktet, sier han.

– Frem til det må jeg jobbe hardt. Du kan ikke sitte der og være nedfor. Du må være positiv, og rettferdiggjøre deg selv når tiden din kommer.

Ingen sure miner

22-åringen er ikke en som furter over at han ikke er et førstevalg.

– Du må vise en god innstilling, ellers vil det skade deg selv.

– De må få skryt, for de gjør det utrolig bra, sammen med hele laget. Som sagt, forstår jeg hvorfor. Det er så klart frustrerende for meg samtidig, fordi jeg ønsker spilletid, men det er som det er. Jeg må fortsette å jobbe hardt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]