TILBAKE:  Ryan Kent er nå solgt til Rangers.

Kent er overlykkelig over å ha blitt Rangers-spiller igjen

– Jeg mistet aldri håpet. Gode ting skjer for dem som venter, sier vingen etter at overgangen er i boks.

Ryan Kent var linket til Rangers i hele sommer, men det var først på overgangsvinduets siste dag at overgangen formelt gikk i orden.

Han har blitt linket til Leeds, Club Brugge og en rekke klubber - og Rangers-manager Steven Gerrard har flere ganger uttalt at de ikke ville ha råd til noe annet enn en ny låneavtale for vingen. Det var uaktuelt for Liverpool.

Mandag kom partene til enighet om en overgangssum på seks millioner pund, som kan stige med ytterligere én million, og der Liverpool har krav på 20 prosent av et videresalg.

David Anderson i The Mirror rapporterer at Leeds United sitt bud på Kent i sommer skal ha vært £4,5 millioner - ifølge kilder på Merseyside. Andre kilder i Yorkshire skal ha det til at klubbene var enig om en overgangssum, men at Leeds trakk seg og brukte pengene på å få Eddie Nketiah på lån fra Arsenal.

Overlykkelig

I et intervju med Rangers.co.uk forteller Kent om en tøff sommer.

– Jeg er glad for å være tilbake. Det har vært en ganske lang sommer, med mye som potensielt kunne ha skjedd, men jeg er glad for å være her. Jeg mistet aldri håpet, men det var kanskje øyeblikk der jeg trodde det ikke ville skje. Gode ting skjer for dem som venter, sier han til Rangers sine offisielle nettsider.

– Jeg vil ikke lyve. Det har vært utrolig tøft denne sommeren, men jeg er mentalt sterk. Jeg visste at dersom jeg oppførte meg riktig ville noe skje til slutt, og jeg har holdt meg for meg selv, og nå har dette skjedd og jeg er overlykkelig. Jeg fikk oppleve hvordan det føltes å være Rangers-spiller, og følte at jeg hadde noe uoppgjort her fra i fjor, og håper å kunne rette på det, sier 22-åringen som ble årets unge spiller i Skottland forrige sesong.

– Med Steven Gerrard som manager er det store ambisjoner, og det kommer fra ham. Han ønsker å vinne ting. Michael Beale hadde meg som guttunge i Liverpool, og fikk det beste utav meg da, og det var da jeg begynte å tro på talentet mitt som unggutt. Jeg blomstret under Mick Beale, sier han.

– Det var veldig viktig for meg å finne et hjem. De siste fire årene har jeg flyttet rundt, og i fjor var første gang jeg følte meg tilfreds med fotballklubben jeg var i.

Rangers ligger på andreplass i skotske Premier League, tre poeng bak Celtic.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+