BLE SPURT:  Gini Wijnaldum måtte svare på spørsmål om Virgil van Dijk før han ble Liverpool-spiller.

Klopp hadde sett seg ut Van Dijk allerede sommeren 2016

Gini Wijnaldum ble utspurt.

Da Gini Wijnaldum rykket ned med Newcastle, var han ønsket av to klubber. Det var Liverpool og Tottenham. Han møtte både Jürgen Klopp og Mauricio Pochettino før avgjørelsen.

– Jeg hadde en veldig god samtale med Pochettino,, men vi kom ikke til enighet. Newcastle var heller ikke enig med Tottenham, har Wijnaldum tidligere sagt til PFA

– Da jeg snakket med Jürgen fikk han meg til å føle meg veldig bra. Han ga meg mye selvtillit fordi han fortalte at han likte måten jeg spilte fotball på. Tre dager etter møtet vårt hadde klubbene kommet til enighet, og jeg trengte ikke å tenke to ganger, sa han for et år siden.

Snakket om Van Dijk

Men det var ikke bare fotball, og Wijnaldums rolle i laget til Klopp foran det som var hans første fulle sesong, som var tema da de to møttes. De snakket også om Virgil van Dijk - halvannet år før Liverpool kjøpte midtstopperen som nå kanskje er verdens beste forsvarer.

Det forteller Wijnaldum i et nytt intervju med Goal.com.

– Før jeg kom til Liverpool hadde jeg et møte med Jürgen, og i samtalene våre spurte han meg om Virgil van Dijk, sier nederlenderen. 

Van Dijk hadde da kun spilt én sesong for Southampton i Premier League.

– Jeg hadde alltid verdsatt Virgil veldig høyt, og de eksakte ordene mine var «han kommer til å gjøre forsvaret mye bedre», forteller han.

– Jeg var ikke overrasket da Virgil ble kåret til årets spiller av UEFA foran Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Jeg forventet at han skulle vinne. Virgil har hatt en fantastisk sesong, og har hatt så mye suksess. Det er ingenting med ham som overrasker meg lenger, sier han om kameraten.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+