BLE SPURT:  Gini Wijnaldum måtte svare på spørsmål om Virgil van Dijk før han ble Liverpool-spiller.

Klopp hadde sett seg ut Van Dijk allerede sommeren 2016

Gini Wijnaldum ble utspurt.

Da Gini Wijnaldum rykket ned med Newcastle, var han ønsket av to klubber. Det var Liverpool og Tottenham. Han møtte både Jürgen Klopp og Mauricio Pochettino før avgjørelsen.

– Jeg hadde en veldig god samtale med Pochettino,, men vi kom ikke til enighet. Newcastle var heller ikke enig med Tottenham, har Wijnaldum tidligere sagt til PFA

– Da jeg snakket med Jürgen fikk han meg til å føle meg veldig bra. Han ga meg mye selvtillit fordi han fortalte at han likte måten jeg spilte fotball på. Tre dager etter møtet vårt hadde klubbene kommet til enighet, og jeg trengte ikke å tenke to ganger, sa han for et år siden.

Snakket om Van Dijk

Men det var ikke bare fotball, og Wijnaldums rolle i laget til Klopp foran det som var hans første fulle sesong, som var tema da de to møttes. De snakket også om Virgil van Dijk - halvannet år før Liverpool kjøpte midtstopperen som nå kanskje er verdens beste forsvarer.

Det forteller Wijnaldum i et nytt intervju med Goal.com.

– Før jeg kom til Liverpool hadde jeg et møte med Jürgen, og i samtalene våre spurte han meg om Virgil van Dijk, sier nederlenderen. 

Van Dijk hadde da kun spilt én sesong for Southampton i Premier League.

– Jeg hadde alltid verdsatt Virgil veldig høyt, og de eksakte ordene mine var «han kommer til å gjøre forsvaret mye bedre», forteller han.

– Jeg var ikke overrasket da Virgil ble kåret til årets spiller av UEFA foran Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Jeg forventet at han skulle vinne. Virgil har hatt en fantastisk sesong, og har hatt så mye suksess. Det er ingenting med ham som overrasker meg lenger, sier han om kameraten.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2019 kl 20:05

– Liverpool har en bedre angrepsrekke enn Manchester City

Gary Neville er imponert over Liverpools giftige trio. Robertson mener Bobby er verdensklasse.

+
15.09.2019 kl 17:02

Napoli vant i generalprøven

Slo Sampdoria på hjemmebane.

+
15.09.2019 kl 14:20

– Det er for tidlig å bli stresset over tabellen

Vi har tatt en prat med Tommy Kvarsvik i Manchester Citys norske supporterklubb etter at de lyseblå gikk på en overraskende smell.

+
15.09.2019 kl 13:41

– Vi er fortsatt like gode venner

Sadio Mané har uttalt seg om det som skjedde på Turf Moor.

+