BLE SPURT:  Gini Wijnaldum måtte svare på spørsmål om Virgil van Dijk før han ble Liverpool-spiller.

Klopp hadde sett seg ut Van Dijk allerede sommeren 2016

Gini Wijnaldum ble utspurt.

Da Gini Wijnaldum rykket ned med Newcastle, var han ønsket av to klubber. Det var Liverpool og Tottenham. Han møtte både Jürgen Klopp og Mauricio Pochettino før avgjørelsen.

– Jeg hadde en veldig god samtale med Pochettino,, men vi kom ikke til enighet. Newcastle var heller ikke enig med Tottenham, har Wijnaldum tidligere sagt til PFA

– Da jeg snakket med Jürgen fikk han meg til å føle meg veldig bra. Han ga meg mye selvtillit fordi han fortalte at han likte måten jeg spilte fotball på. Tre dager etter møtet vårt hadde klubbene kommet til enighet, og jeg trengte ikke å tenke to ganger, sa han for et år siden.

Snakket om Van Dijk

Men det var ikke bare fotball, og Wijnaldums rolle i laget til Klopp foran det som var hans første fulle sesong, som var tema da de to møttes. De snakket også om Virgil van Dijk - halvannet år før Liverpool kjøpte midtstopperen som nå kanskje er verdens beste forsvarer.

Det forteller Wijnaldum i et nytt intervju med Goal.com.

– Før jeg kom til Liverpool hadde jeg et møte med Jürgen, og i samtalene våre spurte han meg om Virgil van Dijk, sier nederlenderen. 

Van Dijk hadde da kun spilt én sesong for Southampton i Premier League.

– Jeg hadde alltid verdsatt Virgil veldig høyt, og de eksakte ordene mine var «han kommer til å gjøre forsvaret mye bedre», forteller han.

– Jeg var ikke overrasket da Virgil ble kåret til årets spiller av UEFA foran Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Jeg forventet at han skulle vinne. Virgil har hatt en fantastisk sesong, og har hatt så mye suksess. Det er ingenting med ham som overrasker meg lenger, sier han om kameraten.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.10.2019 kl 21:03

Akademidirektøren snakker for første gang om Duncan-saken

– Ikke alle spillere ønsker å vente og utvikle seg under oss, og det må vi respektere.

+
13.10.2019 kl 17:54

Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

+
13.10.2019 kl 14:53

– Lagene jeg spilte i manglet alltid en John Barnes-type, det har Liverpool nå

Jamie Carraghers favorittspiller i Liverpool er Sadio Mané.

+
13.10.2019 kl 11:46

– Klopp hatet fokuset på det kommersielle i Man Utd

Derfor sa Klopp nei til Manchester United før han takket ja til Liverpool.

+