Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

22. sep 2019 kl 21.07 Torbjørn Flatin

- Han fikk en smell rett på beinet ved kneet, og i tillegg en lårhøne. Det er en forferdelig kombinasjon, fortalte Jürgen Klopp om det faktum om at han måtte ta ut Sadio Mané etter 72 minutter mot Chelsea.

Lårhøne er det engelskmennene gjerne kaller «dead-leg».

- Han prøvde det han kunne, men du kunne se ved en kontring hvor han virkelig prøvde og jeg vil si at på en ikke «dead-leg dag» ville han fått tak i den ballen, men det var ingen sjanse. Da må du bare bestemme deg for å bytte, konkluderte Klopp.

Normalt vil ikke en lårhøne sette en spiller ute i mange dagene, og forhåpentligvis er trykken ved kneet heller ikke alvorlig. Sadio Mané var trolig ikke ment å spille onsdagens kamp mot MK Dons uansett, og vi krysser fingrene for at han er helt frisk igjen til neste ligakamp mot Sheffield United.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]