Luis Longstaff reddet poeng fem minutter på overtid

Kaptein Curtis Jones ga Liverpool U23 en fortjent ledelse, Leicester snudde, før gjestene ordnet uavgjort.

20. sep 2019 kl 22.20 Torbjørn Flatin

Liverpool anført av sin kaptein Curtis Jones skapte mange sjanser den første halvtimen mot Leicester, men vertenes keeper, svenske Viktor Johansson hadde en god kamp mellom stengene.

Han greide imidlertid ikke å hindre at scouseren Jones sørget for 1-0 etter ti minutter, da han vendte inn fra venstresiden og skjøt hardt i motsatt hjørne.

I andre enden sørget usikkert forsvarsspill for at Leicester også hadde sine muligheter, men Caoimhin Kelleher hadde også en god kamp og presterte mange gode redninger. Han kunne imidlertid ikke hindre at "revene" utnyttet feil fra Pedro Chirivella og Tony Gallacher under de fem siste minuttene og som gjorde at det var Leicester som gikk til pause med 2-1 ledelse.

God Curtis Jones

I en fartsfylt, sjanserik, men også noe rotete kamp hadde Liverpool mindre flyt i sitt offensive spill etter pause.

Det ble mye stanging mot Leicesters forsvar, og med Rhian Brewster med i førstelagstroppen som skal til Chelsea, manglet spissen som kunne utnytte halvsjansene.

Det var likevel fortjent da innbytter Adam Lewis fem minutter på overtid spilte over til Curtis Jones, og Liverpools beste spiller fikk ballen tilbake foran mål. Der fikk Luis Longstaff trykket inn ballen i sin første U23-kamp fra start denne sesongen.

Liverpool: Kelleher, Hoever (N. Williams 79), van den Berg, Boyes, Gallacher (Lewis 69), Chirivella, Kane, Dixon-Bonner, Jones, Elliott, Longstaff