Pressekonferanse med Jürgen Klopp:– Keita tilbake i trening til neste uke

Ingen negative skadenyheter etter landslagsoppholdet.

Her tar vi med noe av det viktigste fra pressekonferansen med Jürgen Klopp:

Om skader
- Alisson blir stadig bedre, men det var en alvorlig skade bak i leggen og vi ønsker ikke å legge noe press på når han skal være tilbake. Målet var hele tiden at han skulle være klar etter det neste landslagsoppholdet. Hovedmålet er uansett at han skal være helt restituert og klar for resten av sesongen.

- Naby Keita kan være tilbake i trening igjen etter kampen mot Napoli. Forøvrig er Nathaniel Clyne og unge Paul Glatzel ute med langtidsskader, ellers ser det bra ut.

Om landslagspause og Mané/ Salah
- Det er alltid vanskelig, veldig intenst. Du behøver flaks dersom alle skal komme tilbake friske og raske, men dette er noe vi er vant til. Slik er det med topp seks lagene.

- De har fått ladet batteriene, og forhåpentligvis kan vi utnytte det, fortsatte Klopp om det faktum at Mo Salah og Sadio Mané fikk fra fra sine landslag.

- Det var perfekt at de ikke behøvde å reise ut til landslagsspill. Jeg har alltid sagt at de kan reise med min velsignelse, men det er en forskjell for de som kan være hjemme. Sadio og Mo fikk en tiltrengt ferie.

Om ubeseiret kamprekke hjemme
- Vi må gjøre det vi kan for at den dagen hvor den brytes, det er fortsatt langt unna. Det eneste vi kan gjøre er å gi alt i morgen.

- Nå er ikke dette noe vi går rundt og tenker på. Rekorder er til for å brytes. Det eneste jeg er fokusert på er at vi skal være enda bedre enn under siste hjemmekamp mot Arsenal, da vi viste et høyt nivå.


Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+