Pressekonferanse med Jürgen Klopp:– Keita tilbake i trening til neste uke

Ingen negative skadenyheter etter landslagsoppholdet.

13. sep 2019 kl 14.07 Torbjørn Flatin

Her tar vi med noe av det viktigste fra pressekonferansen med Jürgen Klopp:

Om skader
- Alisson blir stadig bedre, men det var en alvorlig skade bak i leggen og vi ønsker ikke å legge noe press på når han skal være tilbake. Målet var hele tiden at han skulle være klar etter det neste landslagsoppholdet. Hovedmålet er uansett at han skal være helt restituert og klar for resten av sesongen.

- Naby Keita kan være tilbake i trening igjen etter kampen mot Napoli. Forøvrig er Nathaniel Clyne og unge Paul Glatzel ute med langtidsskader, ellers ser det bra ut.

Om landslagspause og Mané/ Salah
- Det er alltid vanskelig, veldig intenst. Du behøver flaks dersom alle skal komme tilbake friske og raske, men dette er noe vi er vant til. Slik er det med topp seks lagene.

- De har fått ladet batteriene, og forhåpentligvis kan vi utnytte det, fortsatte Klopp om det faktum at Mo Salah og Sadio Mané fikk fra fra sine landslag.

- Det var perfekt at de ikke behøvde å reise ut til landslagsspill. Jeg har alltid sagt at de kan reise med min velsignelse, men det er en forskjell for de som kan være hjemme. Sadio og Mo fikk en tiltrengt ferie.

Om ubeseiret kamprekke hjemme
- Vi må gjøre det vi kan for at den dagen hvor den brytes, det er fortsatt langt unna. Det eneste vi kan gjøre er å gi alt i morgen.

- Nå er ikke dette noe vi går rundt og tenker på. Rekorder er til for å brytes. Det eneste jeg er fokusert på er at vi skal være enda bedre enn under siste hjemmekamp mot Arsenal, da vi viste et høyt nivå.


Har du innspill til journalisten?
[email protected]