BRENTE STRAFFE:  Ross Barkley sendte straffesparket over mål mot Valencia på tirsdag.

– Vi skal vinne hjemmekampene våre

Ross Barkley ser frem til et møte med den gamle erkefienden.

Chelsea har så langt ikke vunnet hjemme på Stamford Bridge under manager Frank Lampard. Nå kommer tre hjemmekamper på rad - der Liverpool er første motstander søndag kl. 17.30.

Barkley ble syndebukk da han sendte et straffespark langt over mål mot Valencia på tirsdag, og Chelsea tapte første gruppespillkamp i Champions League. Nå ser han frem til å møte Liverpool.

– Det er et avvik fra det normale at vi ikke har vunnet hjemme. Vi skal vinne hjemmekampene. Nå har vi en stor kamp i vente i helgen, og forhåpentligvis vil vi begynne å vinne hjemmekampene våre, sier Barkley til chelseafc.com

Han spilte sju ganger mot Liverpool for Everton - og vant aldri. For Chelsea har han én seier på fire forsøk mot den gamle erkerivalen.

– Storkamper får ut det beste

Chelsea har tatt åtte poeng på fem kamper så langt denne sesongen. I det så langt eneste ligamøtet med en «topp seks»-klubb ble det 4-0 tap på Old Trafford.

– Vi er på delt tredjeplass, så det har ikke gått så verst. Vi vant i helgen, scoret mål, og har en gjeng med selvtillit i laget. Alle lag er mulige å slå. Det handler bare om hardt arbeid, og å legge ned den ekstra innsatsen - i tillegg til å ha litt marginer, sier han.

– Storkamper får ut det beste av alle spillerne. Du så hvor bra vi spilte i Supercupen. Vi skal spille slik igjen på søndag, og forhåpentligvis går det vår vei, sier han.

Chelsea - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.12.2019 kl 20:01

Xavi og Al-Sadd tok seg til kvartfinale

Seieren mot Hienghène satt langt inne.

+
11.12.2019 kl 18:16

– Jordan er så viktig for dette laget. Bidragene hans blir ikke alltid lagt merke til

En som legger merke til jobben kapteinen gjør, er Virgil van Dijk.

+
11.12.2019 kl 18:10

Milner og Robertsons julerangering

Duoen har vært tilbake foran LFCTV-kameraene for å rangere.

+
11.12.2019 kl 16:27

Gerrard forlenger i Skottland

Steven Gerrard skriver under på en ny kontrakt med Rangers.

+