Selv etter å ha rundspilt Sheffield United:– Det er fortsatt rom for forbedring...

Jordan Henderson vil ikke se for langt frem.

2. jan 2020 kl 23.52 Jens Hapnes Rege

Jordan Henderson og Virgil van Dijk var bunnsolide i torsdagens kamp mot Sheffield United, for et Liverpool-lag som fortsetter å sette nye rekorder. De to gigantene møtte BT Sport til intervju etter kampen.

– Det var en god forestilling, og det har vi gjort over lang tid nå. Vi må bare fortsette å gjøre det vi har gjort, fortsette å forbedre oss og fortsette å jobbe hardt. Vi må konsentrere oss på den neste utfordringen.

– Vi kontrollerte kampen. Det er fortsatt rom for forbedring, og alt i alt var guttene fantastiske. Intensiteten var bra, spesielt etter denne perioden. Vi har taklet det bra, og nå må vi komme oss bra til derbyet på søndag.

Kapteinen svarer diplomatisk på spørsmål om Liverpool kan gå ubeseiret gjennom sesongen.

– Jeg bryr meg ikke om det. Vi tenker på den neste kampen, den neste utfordringen. Vi må ikke se for langt fremover.

KAPTEINEN:
KAPTEINEN:  Henderson leverte nok en bunnsolid forestilling.

Enorm forsvarsduo

Van Dijk spilte som vanlig en enorm kamp, og kom blant annet seirende ut av en duell mot tre Sheffield United-spillere på tampen av den første omgangen.

– Vi gjør det bra. Vi fokuserer bare på den neste kampen. Vi visste hvor vanskelig det kunne bli i dag, de er et bra lag og et har de vist hele sesongen. Vi hadde noen dager med god forberedelse og det viste vi i dag.

– Vi spilte god fotball, var rolige og beherskede - det var en god seier, sa nederlenderen i intervjuet.

Dette var Liverpools femte rene bur på rad i Premier League - for første gang siden 2007. I alle kampene har duoen vært Joe Gomez og Van Dijk.

– Det er viktig med rene bur. Det er kjekt for forsvaret, men det er bra for hele laget. Holder vi buret rent er det en stor sjanse for å vinne kampen med guttene vi har på topp.

Henderson fikk utdelt sin velfortjente Man of the Match-tittel fra Van Dijk på tampen av intervjuet. Han ble også banens beste her på liverpool.no

Nå venter en ny kamp mot Everton på søndag. Den har avspark kl. 17.01, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]