– Jeg elsker alt med dem

Chris Wilder bruker store ord om Liverpool, etter at laget hans fikk en leksjon.

2. jan 2020 kl 23.29 Arild Skjæveland

Sheffield United ble regelrett rundspilt på Anfield torsdag kveld, og kan takke en god målvakt for at det ikke ble flere baklengsmål. Chris Wilder er kjent som en manager som aldri legger skjul på noe, og gjorde det heller ikke etter kampen.

– Dette var veldig ulikt oss, i begge deler av spillet. Vi utfordret dem ikke, og gjorde ikke noe av det som har fått oss i denne posisjonen, sier han i et intervju med BT Sport.

– Jeg må si, jeg synes de var strålende. De trengte ikke en gang å komme ut av andre- eller tredjegir. De gjorde alt.

Han er spesielt imponert over arbeidsinnsatsen og innstillingen til guttene i rødt.

– Folk snakker om akademitrenere, og alt dette tullet om teknisk og taktisk opplegg. Da vi møtte dem på vår hjemmebane utfordret vi dem, og gjorde det tøft for dem. Her vant de hver eneste ball, hver eneste andreball, løp i angrep, og løp hjemover.

– De gjorde det milevis bedre enn oss. Når akademitrenere kommer ut, og alt det som sies om å være trener - se litt på Liverpool i kveld. De spilte i andre- og tredjegir, men hadde fortsatt lidenskapen til å gjøre dette. Som verdensmestere, og europamestere - i tillegg til å være på god vei til å bli Premier League-mestere.

Ønsker Liverpool lykke til

Han trekker frem sin målvakt, som en av få som får skryt.

– Vi var litt uheldig med at «Georgie» (Baldock) snublet, men de var nådeløse. Målvakten vår - snakk om å revansjere seg. Han gjorde det i kveld med måten han spilte på. Han gjorde noen flotte redninger og holdt oss i kampen. Vi hadde et par sjanser, men det var ingen god prestasjon.

– Jeg må si, når du kommer til Premier League, så forventer du noen slike prestasjoner på veien, så at det først skjer med oss etter 21. kamp kan jeg trøste meg litt med.

52-åringen er glad for at han ikke skal møte Liverpool flere ganger denne sesongen, og bruker store ord om laget.

– Nå må vi komme oss igjen, og heldigvis har vi allerede spilt to ganger mot Liverpool.

– Jeg ønsker Jürgen og Liverpool alt det beste. Jeg elsker alt med dem. Måten de opererer på taktisk, og med tekniske spillere, men det beste er det fysiske og mentale med det. Det er utrolig, og er det bra nok for dem, så er det bra nok for alle andre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]