Liverpool har Norwich-unggutter på radaren

Flere unge "kanarifugler" skal være under Liverpools lupe.

1. jan 2020 kl 14.10 Jens Hapnes Rege

Både Jamal Lewis og Emi Buendia skal ha imponert representanter fra Liverpool. De to ungguttene, med en alder på henholdsvis 21 og 23 år, skal etter sigende være på Liverpools radar.

Jamal Lewis er en offensiv venstreback, som allerede har to fulle sesonger i Championship i ryggsekken.

Denne sesongen har det blitt i overkant av 1000 minutter for den unge nord-iren, og det har resultert i to gule kort og ingen målpoeng. Han ville i hovedsak fungert som en reserve til vår skotske venn Andy Robertson, men han har også erfaring med mer offensive roller fra tidligere.

Emiliano Buendia har vært en åpenbaring siden overgangen til Norwich i 2018.

Den spansk-argentinske offensive midtbanespilleren er en spiller som kunne passet perfekt inn i Klopps Liverpool. Han er en real pressmaskin, som gir alt for kanarifuglene.

23-åringen har også utviklet seg til å bli en av Premier Leagues mest effektive kreative spillere, og har registrert seks målgivende denne sesongen for laget som kjemper i den største vektklassen.

De to spillerne har langvarige kontrakter, som strekker seg til 2023 og 2024.

God historikk

Liverpool har god historikk med å finne verdi i spillere for lag som har rykket ned. Alle Andy Robertson, Gini Wijnaldum og Xherdan Shaqiri ble hentet for fine summer etter å ha rykket ned.

Norwich ligger på siste plass i Premier League før den første runden på nyåret, og det skal mye til for at de ikke er at av lagene som rykker ned i mai.

To andre navn som er verdt å merke seg fra kanarifuglene er Ben Godfrey og Max Aarons. Midtstopperen og høyrebacken har imponert denne sesongen, og skal blant annet være på Arsenals radar.

Norwich skal i kamp mot Crystal Palace på 1. nyttårsdag klokken halv 7, og de fire spennende ungguttene kan bivånes på TV2 Sport 1.

Kilde: The Athletic

Har du innspill til journalisten?
[email protected]