West Ham nærmer seg ny spiller før møtet med Liverpool

London-klubben ønsker å styrke troppen i en svak periode.

27. jan 2020 kl 22.37 Kenneth Baraas

David Moyes har uttrykt at han ønsker å forsterke troppen i januar, og ønsket har ikke blitt mindre etter en begredelig form i det siste. Nå ser det dog ut til at midtbanen forsterkes med Tomáš Souček fra Slavia Praha. 

Ifølge Sky Sports, må nye signeringer registreres før klokken 12:00 (engelsk tid) dagen før en Premier League-runde starter. Med andre ord haster det for London-klubben om de ønsker å ha Souček klar til onsdagens kamp mot Liverpool - så sant de samme reglene gjelder for utsatte kamper. Bortekampen mot West Ham skulle egentlig vært spilt i desember, men ble utsatt grunnet VM for klubblag. 

24-åringen står oppført med åtte mål på 17 ligakamper denne sesongen, og kan forlate den tsjekkiske klubben i en soleklar tabelledelse med 16 poeng ned til andreplasserte Plzen. 

Slavia Praha endte forøvrig sist i sin Champions League-gruppe, og samlet sammen to poeng i konkurranse med Borussia Dortmund, Inter og Barcelona.

Det er Slavia Prahas offisielle Twitter-konto som melder at midtbanespilleren er i samtaler med West Ham:

West Ham må stille uten to av sine viktigste spillere mot Liverpool, både Fabianski og Felipe Anderson er ute med skader. 

London-klubben stilte i forrige med et tilnærmet førstelag i FA-cupen, mot et reservepreget West Bromwich-lag. Likevel tapte West Ham 0-1 på hjemmebane. Moyes var så misfornøyd med lagets innsats at han gjorde tre bytter i pausen, og uttalte etter kampen at han gjerne skulle gjort flere. 

West Ham - Liverpool spilles onsdag kl. 20.45, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]