Barnsley bekrefter kjøp av Herbie Kane

21-åringen solgt fra Liverpool til Barnsley.

16. okt 2020 kl 13.02 Jens Bessesen

Liverpool har solgt Herbie Kane til Barnsley på overgangsvinduets siste dag. Det bekrefter begge klubber på Twitter. Flere klubber skal ha vært interessert i spilleren som tilbrakte andre halvdel av forrige sesong på lån i Hull City. 

Ifølge Neil Jones i Goal er det snakk om en overgangssum på 1,25 millioner pund, og Liverpool skal ha sikret seg en videresalgsklausul på 15 prosent. 

Spilte to kamper

Kane fikk spille to offisielle kamper mot Liverpool - begge i ligacupen i fjor. Han fikk sin debut som innbytter i 2-0-seieren mot MK Dons, før han var del av det svært unge laget som tapte 5-0 mot Aston Villa mens førstelagstroppen spilte klubb-VM i Qatar. 

Mange hadde store forhåpninger til unggutten da han som 17-åring ble nevnt sammen med Alexander-Arnold i Steven Gerrards biografi «My Story» i 2016, som skrev at de to spillerne «virkelig fanget hans oppmerksomhet».

Men etter flere skadeproblemer og låneopphold i Doncaster og Hull har utviklingen stanset litt for midtbanespilleren som fyller 22 år i november. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]