Ingen live bilder fra Liverpool – Shrewsbury

Radio og opptak er beste alternativ når de røde ungguttene skal prøve å ta seg til 5. runde i FA-Cupen.

4. feb 2020 kl 17.00 Torbjørn Flatin

Telefon og mailbokser har i vår redaksjon de siste par dagene fått merke at Liverpool i en offisiell kamp, den forventes å kunne bli sett live. Som oftest på norsk fjernsyn, men om ikke annet produsert et annet sted slik at de litt hendige gjerne finner en vei til å få se våre helter med en liverbird på brystet.

Men ikke Liverpool – Shrewsbury. Det engelske fotballforbundet har besluttet ikke å produsere live bilder fra kampen.

Den beste løsningen vi synes å finne er å høre radiooverføring via abonnement hos liverpoolfc.com, og hvor kampen også vises i opptak i morgen kl 14.00 og kl 22.00. Andre radio-overføringer er sikkert også aktuelt, inkludert Talksport.com.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]