Likevel tvilsomt om Mané og Milner er kampklare når vinterpausen er over?

Førstelagsspillere tilbake på mandag, unntatt Sadio Mané og James Milner.

5. feb 2020 kl 19.36 Torbjørn Flatin

På pressekonferansen foran siste kamp mot Southampton antydet Jürgen Klopp at Sadio Mané og James Milner ventelig ville være spilleklar igjen etter vinterpausen.

Mané har en hamstringskade, men som ikke skal være alvorlig, mens Milner har vært borte en måned etter å ha pådratt seg en strekk mot Everton i FA-Cupen.

Senere ferie

Ifølge Liverpool Echo er Mané og Milner fortsatt sin rehabilitering på Melwood denne uka, og James Milner har i tillegg støttet det unge laget som slo ut Shrewsbury i går ved både trent sammen med ungguttene og vært til stede på Anfield.

Ifølge Echo vil førstelagstroppen samles til mandag igjen, for å begynne forberedelsene til en uke som starter med ligakamp i Norwich lørdag 15. februar før det venter en antatt vanskelig bortekamp mot Atletico i Madrid tirsdagen etter i Champions League.

Avisen skriver imidlertid at Sadio Mané og James Milner vil starte sin vinterpause noen dager etter de andre, og da komme tilbake til fellestrening senere. Det stiller igjen spørsmålstegn ved om de to nevnte spillere likevel vil vurderes som kampklare til Norwich og/eller Atletico Madrid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]