Positive tendenser fra Mané på treningsfeltet

Senegaleseren har lagt ut video på sosiale medier der han trener med ball.

9. feb 2020 kl 17.32 Kenneth Baraas

Sadio Mané måtte forlate banen med det som så ut til å være en muskelskade i låret borte mot Wolverhampton den 23. januar. Det viste seg senere å være en rift i en muskel.

Ifølge Liverpool Echo tidligere i uka, skulle Mané og Milner fortsette sin rehabilitering på Melwood denne uka, mens resten av førstelagstroppen tok seg en velfortjent vinterpause. 

Samme avis melder også at førstelagstroppen vil samles på mandag, for å begynne forberedelsene til ligakampen mot Norwich førstkommende lørdag. Sadio Mané og James Milner vil angivelig starte sin vinterpause noen dager etter de andre, og da komme tilbake til fellestrening senere i uka. Jürgen Klopp antydet også på pressekonferansen før Southampton at duoen ville være tilbake etter vinterpausen. 

Mané ser i alle fall frisk og rask ut under trening med ball, i videoen han selv har lagt ut på Instagram, så gjenstår det å se om vingen deltar mot Norwich eller spares til et tøft borteoppgjør mot Atletico Madrid noen dager senere. 

Se videoen under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]