Alle fritidsreiser frarådes:Hva skjer med din fotballreise?

I forbindelse med Regjeringens pressekonferanse i forbindelse med tiltak i kampen mot coronaviruset fremkommer det at alle fritidsreiser nå sterkt frarådes.

12. mar 2020 kl 15.55 Tore Hansen

Supporterklubben har i den forbindelse tatt kontakt med Ving forhold til hva som skjer turene som er bestilt utover våren.

I løpet av ettermiddagen vil Ving sende ut en mail til alle sine reisende med beskjed om status på reise, tilbakebetaling av penger og eventuelle kompensasjoner som kan påregnes. 

Denne kommer vi til å gjengi her straks den er klar.

I tillegg har vi oversendt Ving en del spørsmål i forbindelse med andre type fotballreiser hvor for eksempel pakkereiseloven ikke slår inn.

For alle dere som sitter med spørsmål rundt disse tingene så vennligst avvent med å kontakte oss inntil redegjørelsen fra Ving er klar.

Vi gjør oppmerksom på følgende tiltak fra regjeringens pressekonferanse i forhold til dere som er på vei hjem fra Liverpool i dag:
Alle som kommer tilbake fra reiser utenfor Norden, skal i hjemmekarantene – uavhengig av om de har symptomer eller ikke. Dette gjelder alle som er kommet til landet siden 27. februar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]