Jürgen Klopps melding til fansen:– Gratulerer, alle sammen! Vi er mestere av England, Europa og verden på grunn av dere

53-åringen sendte en følelsesladet melding til Liverpools supportere.

23. jul 2020 kl 19.29 Jens Hapnes Rege

Jürgen Klopp kunne endelig heve Premier League-troféet over hodet onsdag kveld. Øyeblikket markerte slutten på den 30 års lange ventetiden som har plaget Liverpool supportere. 

Det var en rørt tysker som ble intervjuet av klubbens reportere etter at troféet var løftet.

– Det er utrolig. Jeg var ikke redd, men jeg tenkte at det ikke hadde vært like kjekt hvis vi tapte her i kveld. Til syvende og sist, hvem bryr seg egentlig? 

– Det guttene gjorde i kveld er spesielt. For alle hjemme som ventet og tenkte at troféløftet var det viktigste, så fyrer disse guttene i gang den prestasjonen på banen - helt fantastisk, jeg kunne ikke vært stoltere, sa han om fyrverkiet av en forestilling. 

Føltes godt

– Det føltes utrolig, jeg hadde ingen anelse om hvordan det var. Jeg har aldri tatt på Premier League-troféet før - det ser bra ut, det føles bra ut, det er absolutt verdt det, og et utrolig øyeblikk. 

– Trenerne mine er i et godt humør, åpenbart, og jeg liker det!

– Jeg må si det igjen - uten publikum er det ikke samme. Men dere vet at vi gjør det for dere, vi får en tid der vi kan gjøre dette sammen. 

– Gratulerer til alle! Vi er mestere av England, Europa og verden på grunn av dere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]