Nord-Irlands landslagssjef til Lewis: – En overgang jeg ikke ville ha sagt nei til

Nord-Irlands ferske landslagstrener tror at en potensiell Liverpool-overgang vil være spennende for både Jamal Lewis og landslaget.

7. aug 2020 kl 08.34 Øystein Tronstad

– Hvis overgangen går gjennom for Jamal så er det svært spennende. Det er en overgang som jeg ikke ville ha sagt nei til, tenk å gå til laget som akkurat har blitt Premier League-mestre, sier landslagstrener Ian Baraclough til BBC.

– Hvorfor ville du ikke ønske å gå til Liverpool og signere for dem?

49-åringen er fersk som trener for Nord-Irland hvor Jamal Lewis har spilt 12 ganger. Lewis har også representert landslaget på aldersbestemte nivåer og Baraclough kjenner han fra da han tidligere var sjef for U21, før han tok over etter Michael O'Neill i sommer.

GRØNNE OG HVITE: Jamal Lewis forsøker å ta the Green and White Army til EM men jages av nederlands Quincy Promes.

GRØNNE OG HVITE: Jamal Lewis forsøker å ta the Green and White Army til EM men jages av nederlands Quincy Promes.

Nord-Irland, med en befolkning på under to millioner, kvalifiserte seg for sitt første EM i 2016. 8. oktober møter de Bosnia i semifinale i omspillet om ny EM-plass.

– Den gruppen vi velger spillere fra er nok ikke helt på samme nivå som noen av de lagene som vi konkurrer mot, så desto flere spillere som vi har, som spiller på høyeste nivå, desto bedre.

– Hvis Jamal får gå dit og jobbe med Jürgen Klopp og den troppen han har samlet der, så ville det være en massiv boost for karrieren hans.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]