Bunnlaget sjokkerte Solskjærs disipler, mens Everton ikke klarte å passere Liverpool

Everton klarte ikke å slå Leicester, og dermed er Liverpool fortsatt på femteplass i Premier League. Samtidig gikk Manchester United på et sjokktap hjemme på Old Trafford.

27. jan 2021 kl 23.10Einar Kvande

Everton så lenge ut til å få full pott i den viktige toppkampen mot Leicester, da James Rodriguez scoret etter en halvtimes spill. Men midtveis i annen omgang slo Leicester tilbake ved Tielemans.

Poengdeling passet Liverpool bra. Ikke ble de passert av Everton, og tredjeplasserte Leicester fikk heller ikke økt forspranget nevneverdig.

Leicester er nå fem poeng foran Liverpool med en kamp mer spilt, mens Everton er ett poeng bak Liverpool med en kamp mindre spilt. 

Dette var forøvrig første gang at Brendan Rodgers klarte å ta poeng fra et lag ledet av Carlo Ancelotti.

Bunnlaget sjokkerte Solskjærs menn

På Old Trafford sjokkerte tabelljumbo Sheffield United med å ta ledelsen mot tabelltoeren, da Bryan stanget en corner i mål midtveis i første omgang. United utlignet på samme måte, ved Maguire 19 minutter ut i annen omgang. Et kvarter før slutt sendte Burke gjestene i ledelsen på nytt, og flere mål ble det ikke i kampen.

Dette betyr at Manchester United på andreplass fortsatt står med 40 poeng, altså seks mer enn Liverpool, men har nå en kamp mer spilt enn Jürgen Klopps lag.

Dette var forøvrig Sheffield Uniteds første borteseier for sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]