En endelig avgjørelse blir tatt etter at Villa har fått resultatet av ytterligere COVID-tester

Det er fortsatt usikkert om Liverpools FA-cupkamp mot Aston Villa vil bli spilt i morgen kveld.

7. jan 2021 kl 20.11Einar Kvande

I ettermiddag kom meldingen om at Liverpools bortekamp mot Aston Villa i FA-cupen fredag kveld står i fare for å bli avlyst eller utsatt. En rekke førstelagsspillere hos Aston Villa har testet positivt for koronaviruset, og Birmingham-klubben kan måtte stille med sitt U23-lag dersom de i det hele tatt klarer å stille lag til kampen.

Det engelske fotballforbundet har nå kommet med en pressemelding der de bekrefter at de jobber tett sammen med Aston Villa for å sørge for at kampen mot Liverpool kan spilles som planlagt på Villa Park i morgen kveld.

Det vil bli tatt en endelig avgjørelse i morgen, etter at resultatene av ytterligere COVID-tester hos Birmingham-klubben er kommet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]