Tidligere Real Madrid-spiller Fabinho:– Jeg heiet på Liverpool i Champions League-finalen

Fabinho har en fortid i Real Madrid, men avslører at det var Liverpool han heiet på i Champions League-finalen i 2018.

1. jan 2021 kl 09.28Jens Hapnes Rege

Det må ha vært noen spesielle dager for Fabinho i slutten av mai i 2018. 

Brasilianeren måtte se sitt neste lag Liverpool tape Champions League-finalen mot sin tidligere arbeidsgiver Real Madrid. Bare dager senere var han i ekstase etter å ha signert for de rødkledde. 

I et langt intervju med Liverpools hjemmeside forteller han om de merkelige dagene. 

Heiet på Liverpool

– Jeg har alltid ønsket å ta steg i karrieren min, så det var veldig spesielt for meg. En overgang fra Monaco til Liverpool var et stort øyeblikk i karrieren min. 

– Personlig var det en god dag. Jeg hadde sett Real Madrid-Liverpool, og heiet på Liverpool, men uheldigvis vant de ikke, avslører 27-åringen med en fortid i Real Madrid. 

Fabinho spilte faktisk en kamp for Real Madrid under Jose Mourinho.

I HVITT: Fabinho fikk prøve seg i La Liga.

I HVITT: Fabinho fikk prøve seg i La Liga.

– Det var starten på en ny historie for min del. Jeg så ingen da jeg kom på Melwood, som kan ha vært bra fordi de var sure etter finaletapet, men det var allikevel et godt øyeblikk for klubben å være i finalen. Det var definitivt en god dag for min del, forteller brasilianeren. 

Kom tilbake

Med fyrtårnet på midtbanen var Klopps lag tilbake i finalen året etterpå. 

– Det viser mentaliteten til denne gruppen. Det er ikke enkelt å komme til to Champions League-finaler på rad. 

– Etter å ha tapt en finale kunne det ha endret ting i klubben, men det gjorde bare dette laget mer sultent på trofeer. Det var veldig spesielt å spille og å vinne en Champions League-finale i min første sesong her, understreker han. 

FIKK MED SEG TROFEET HJEM: Fabinho sørget for at trofeet ble med hjem til Liverpool.

FIKK MED SEG TROFEET HJEM: Fabinho sørget for at trofeet ble med hjem til Liverpool.

Fest i vente

Liverpools spillere fikk en uforglemmelig opplevelse da de ble mottatt av en million supportere i hjembyen. Fabinho ser frem til å feire de siste triumfene med fansen. 

– Selvfølgelig ser jeg frem til det. Jeg husker feiringene etter Champions League-finalen, det kommer jeg aldri til å glemme. 

– Det var nesten en million supportere i gatene for å feire øyeblikket med oss. Å feire Premier League ville vært like bra, kanskje bedre også. Vi ser frem til å feire det, men ønsker ikke å stoppe med det. Vi ønsker å feire mer med supporterne våre, for de fortjener det virkelig. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]