Klopp innrømmer at han i en normalsituasjon definitivt ville ha handlet en stopper i januar

Jürgen Klopp påpeker at verden ikke er normal under dette transfervinduet.

7. jan 2021 kl 22.25Einar Kvande

Jürgen Klopp fikk under torsdagens pressekonferanse spørsmål om Liverpool vil kjøpe en ny midtstopper under transfervinduet denne måneden.

– Jeg vil ikke definitivt si at vi ikke vil hente noen inn, men det er ikke særlig sannsynlig slik situasjonen er i verden akkurat nå, svarte Liverpool-manageren.

– Vi skal ikke glemme at situasjonen er tøff for alle mennesker, men også for fotballklubber. Jeg vet ikke, men det kan være noen klubber som ikke har noen økonomiske problemer, men denne klubben, og disse eierne, vil alltid opptre ansvarlig med ting vi gjør, la han til.

– Vi må komme oss gjennom dette

– La meg si det slik, dersom verden var normal ville alt ha vært fint. Vi vant ligaen, vi vant Champions League, og klubben er i best mulig forfatning, og vi har tre erfarne midtstoppere pluss Fabinho, pluss de unge stopperne. Så blir de tre erfarne stopperne skadet. Er det en situasjon hvor du normalt ville ha foretatt deg noe? Ja, definitivt.

– Men vi er ikke i en normalsituasjon, så jeg vet ikke om noe vil skje eller ei. Det jeg har sagt om dette er at vi kanskje kan gjøre noe, men det vil være en eller annen form for korttidsløsning, og vi har ikke den kortitdsløsningen nå, og det vil heller ikke være riktig, for det vil ikke være til særlig hjelp.

– Derfor må vi håndtere situasjonen slik vi har gjort så langt. Vi må komme oss gjennom dette. Dette er ikke den beste tiden på denne planeten, så hvorfor skulle det være den beste tiden i en fotballklubb?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]