Pressekonferanse:– Fabinho rekker ikke helgens kamp, mens vi vil vite mer om skaden til Matip om 3-4 timer

Jürgen Klopp kom med en oppdatering på skadesituasjonen til Fabinho og Joël Matip under sin pressekonferanse i ettermiddag.

29. jan 2021 kl 12.28Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen på YouTube.

Om skaden til Fabinho

– Han har ikke noen sjanse til å rekke helgens kamp.

Om skaden til Joël Matip

– Vi vet mer om skaden til Matip om 3-4 timer. Han skal ha en scan i ettermiddag.

– Mine følelser når det gjaldt Joël etter kampen i går var ganske sterke. Det er fortsatt et glimmer av håp om at det ikke trenger å være alvorlig. Vi vet ikke det endelige utfallet ennå. 

Om et eventuelt kjøp av en ny midtstopper

– Jeg vet ikke. Vi vil forsøke. Situasjonen i går gjør ikke ting enklere, men vi forsøker å gjøre de riktige tingene. Dersom noe er mulig, vil vi gjøre det. Dersom ikke, vil vi ikke gjøre det. Vi har forsøkt. Vi forsøker å gjøre de riktige tingene. Jeg har ingenting å si om dette før noe skjer, så vi får se.

– Vi vil forsøke. Det hadde vært merkelig om dere trodde Liverpool synes denne situasjonen er grei. Vi forsøker, men det er ingenting å si før noe skjer. Vi får se.

– Mine tanker rundt dette er ikke forandret. Mine ord kan være annerledes. Men situasjonen er den samme. Vi jobber med dette. Vi sover ikke. Vi får se.

– Alt er langsiktig. Det handler om å finne løsninger, og det er hva vi jobber med.

– Jeg er ikke sikker på om det er en midtstopper verdt 80 millioner pund tilgjengelig nå. Vi må finne den riktige spilleren, og det må passe med vår økonomiske situasjon også.

Om Henderson som midtstopper

– Hendo spiller der fordi han kan gjøre det. Han kan hjelpe oss der. Det er klart at han må lære posisjonen litt, men han har personlighet og i fotball trenger vi det i den posisjonen.

Om Nat Phillips og Rhys Williams

– Det er begge talentfulle spillere, som vil ha gode karriere. Vi har stor tro på dem, og stoler på disse guttene. Det er ikke slik at vi gir dem en bok hver dag om hvordan de skal spille midtstopper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]