– Salah fremstår som upåvirket av ryktene

Fabinho har kommentert spekulasjonene rundt lagkameraten Mohamed Salah etter egypterens intervju med AS.

13. jan 2021 kl 11.23Einar KvandeEinarKvande

Både Real Madrid og Barcelona har vært linket til Mohamed Salah etter kommentarene som Liverpool-spissen ga i et intervju med spanske AS i desember. Lagkamerat Fabinho mener det er helt normalt at Salah linkes til Europas toppklubber, og har ikke merket at spekulasjonene har påvirket Salahs prestasjoner ute på banen på noe vis.

– Det vil alltid være rykter rundt store spillere. Salah spiller for Liverpool, en av de største klubbene i verden. Jeg mener det er normalt at navnet hans linkes til andre lag, og spesielt lag i andre ligaer, uttaler Fabinho til ESPN Brasil.

– For meg fremstår han uansett som veldig lykkelig her, og jeg er fornøyd med prestasjonene hans denne sesongen. Han krever mye av seg selv. Han ønsker å være den beste. Han ønsker å hjelpe laget, og jobber hardt for det, fortsetter midtbanespilleren som for tiden vikarierer som midtstopper.

– Han har vært slik hele tiden, og det har ikke endret seg i det hele tatt. Han fortsetter å score mål, noe alle er blitt vant til. I garderoben snakker han med alle sammen, og spøker og ler.

– Jeg kan ikke se at disse ryktene påvirker ham. Selv følger jeg ikke med slike nyheter, så jeg vet ikke så mye om det. Som sagt, spillere av topp kvalitet vil alltid bli linket til store klubber.

Salahs kontrakt med Liverpool, som er verdt 200 000 pund i uken, løper ikke ut for om to og et halvt år.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]