Skal ha forhørt seg med West Ham om midtstopper

Har gått fra første- til fjerdevalg som midtstopper.

30. jan 2021 kl 11.01Jens Bessesen

Det er to år siden daværende Manchester United-manager José Mourinho gratulerte speideren i West Ham som hadde klart å finne «monsteret» Issa Diop, som da var 21 år gammel og dominerte da West Ham slo Mourinhos lag.

Siden den gang har franskmannen falt ned på rangstigen, og under David Moyes' ledelse har han slitt med å få tillit. Så langt denne sesongen har han kun spilt 297 minutter i Premier League, og han er fjerdevalget på stopperplass. 

James Pearce i The Athletic skriver at kilder nær Diop hevder Liverpool har kommet med en forespørsel om Diop. Men West Ham skal være motvillige til å la 23-åringen gå ettersom de ligger så nær Liverpool på tabellen. 

Ifølge Pearce vil ikke West Ham låne ut spilleren med mindre Liverpool forplikter seg til å kjøpe ham for minst 20 millioner pund til sommeren. 

Diop er trolig ikke den helt ideelle stoppertypen til Klopp-fotball, men har vist at han kan prestere godt i Premier League tidligere. Kanskje blir han med til Merseyside etter søndagens oppgjør på London Stadium?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]