Steven Gerrard gjør livet surt for Andy Robertson

Celtic-supporteren liker dårlig at den tidligere Liverpool-kapteinen nyter stor suksess som manager for Rangers.

14. jan 2021 kl 13.24Einar Kvande

Steven Gerrard gjør livet surt for Andy Robertson ved Liverpools nye AXA Traning Centre, selv om den tidligere Liverpool-kapteinen aldri har satt sine bein der etter at det nye treningsanlegget sto ferdig.

Gerrard nyter nemlig stor suksess som manager i Glasgow Rangers, og topper nå Premier League i Skottland hele 21 poeng foran byrivalen Celtic. 

Dette liker Celtic-supporter Robertson dårlig. Han hadde håpet at de grønne og hvite skulle vinne sin tiende ligatittel på rad denne sesongen.

– Den skotske ligaen er alt avgjort. Rangers har ikke noe press på seg lenger. De kan spasere dette i mål. Selvsagt er det vanskelig for meg å komme på Liverpool-trening hver morgen, og alle her elsker Stevie og ønsker at han skal gjøre det bra. Jeg ønsker også at han skal gjøre det bra, men jeg er Celtic-fan, og jeg er blitt oppdratt til å ikke like Rangers, forklarer Robertson til Jamie Carragher på podcasten The Greatest Game.

– Jeg tror Gerrard vil ende opp som manager i Liverpool en dag, legger venstrebacken til.

– Han har gjort en utrolig jobb i Rangers, og tatt igjen forspranget Celtic hadde. Han har tatt Rangers til et nytt nivå denne sesongen, og Celtic har slitt med å holde følge, slår den skotske landslagskapteinen fast.

Håper på et mirakel

– Jeg håper selvsagt at Celtic fortsatt kan snu dette, da det ville ha vært en historisk triumf, men det ser dessverre mørkt ut.

Robertson ble selv frigitt av favorittklubben Celtic som tenåring. 

– Det var en av de verste dagene under oppveksten min, minnes Robertson.

– Men slikt skjer med unge fotballspillere hvert år. Det er mange tusen som lider samme skjebne. Men når du er supporter av klubben, og elsker klubben, er det litt vanskeligere å svelge. 

Robertson hadde sesongbillett hos Celtic fra han var 2 til han var 18 år gammel. Etter at han ble 18 år kunne han ikke lenger se kampene til Celtic fordi han selv spilte for Queens Park, og kampene gikk som regel samtidig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]