¬ De har levd opp til forventningene

Marko Grujic har latt seg imponere over gamleklubben Liverpool i Champions League.

Marko Grujic ble solgt fra Liverpool til Porto i sommer, og etter en krevende start på sesongen etter at låneovergangen fra i fjor ble gjort permanent, har serberen nå begynt å få fart på livet hos storklubben.

Han har også rukket å få et tidlig gjensyn med Jürgen Klopp og de tidligere lagkameratene, men det ble ikke et hyggelig møte rent resultatmessig.

25-åringen kom inn til pause på stillingen 0-2 og måtte se ytterligere tre baller gå i Porto-nettet etter hvilen i kampen som til slutt endte 1-5.

Kan gå videre

I et ferskt intervju gir midtbanespilleren uttrykk for at han er imponert over Liverpools prestasjoner i Champions League denne sesongen. Med to kamper igjen å spille er Klopps lag allerede videre som gruppevinnere etter fire seiere på fire forsøk.

– De ledet omtrent før vi begynte, og de har levd opp til alle forventninger, sier Grujic til Sportski Zurnal, gjengitt av Liverpool Echo.

For Portos del handler alt nå om å sikre seg avansement, men de vil få tøff kamp av Atletico Madrid. Porto har fem poeng, mens spanjolene har fire. AC Milan har også en teoretisk mulighet til å ta seg videre, men de har bare ett poeng.

– Det ble klart at vi ikke kunne ta opp kampen med Liverpool etter stortapet i første kamp, sier Grujic og legger til at han syntes 5-1 var noe flatterende for gjestene fra England.

Går for andreplass

24. november kommer portugiserne til Anfield i runde nummer fem i gruppespillet. Samtidig skal Atletico ta imot AC Milan på Wanda Metropolitano.

Alt avgjøres i den siste gruppespillkampen, når Porto møter Atletico på hjemmebane samtidig som sluttspillklare Liverpool drar til San Siro.

– Vi må prøve å spille bedre på Anfield og ta et steg nærmere sluttspillet. Vi har uansett en stor mulighet til å gå videre i den siste kampen mot Madrid.

– Å sikre andreplassen i en så sterk gruppe ville vært en stor triumf for oss, sier Grujic, som for øyeblikket er på landslagssamling med VM-jagende Serbia. Der venter en skjebnekamp mot klubbkamerater og Diogo Jota i Portugal i kampen om gruppeseieren.