Lagoppstillingen mot Leicester:Virgil van Dijk og Fabinho tilbake i startoppstillingen etter Covid - to spillere mangler i troppen på grunn av muskelproblemer

To spillere er ute av troppen på grunn av muskelproblemer.

Både Virgil van Dijk og Fabinho er tilbake i Liverpools startoppsilling etter å ha kommet ut av koronakarantene tidligere i uken. Duoen har stått over Liverpools tre siste kamper på grunn av positive koronatester.

Curtis Jones er tilbake på benken.

Thiago Alcantara og Takumi Minamino er ikke i kamptroppen på grunn av små muskelproblemer.

Liverpools lag: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas, Fabinho, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Jota.

Reserver: Kelleher, Konate, Milner, Keita, Firmino, Gomez, Jones, Beck, Williams.

– Vi spilte ikke Boxing Day, og kunne trene, noe som utgjør en stor forskjell. Det føltes nesten litt merkelig. Forhåpentligvis har vi brukt tiden godt, sier Jürgen Klopp.

– Thiago var på trening en dag, men følte på noe neste dag, så vi måtte la ham bli hjemme.

– I dag våknet vi opp til meldingen om at enda en i vår stab har testet positivt for koronaviruset, men alle som er her har testet negativt.

De to usikre spillerne til Leicester på forhånd, Ndidi og Vardy, er blitt kampklare, og er å finne i startoppstillingen. Leicester stiller med to midtbanespillere i midtforsvaret, i Ndidi og Amartey.

Leicesters lag: Schmeichel, Castagne, Ndidi, Amartey, Thomas, Soumare, Choudhury, Dewsbury-Hall, Maddison, Vardy, Iheanacho

Reserver: Ward, Daley-Campbell, Nelson, Vestergaard, Albrighton, McAteer, Tielemans, Lookman, Perez.