Alisson, Fabinho og Jota kan alle være tilbake mot Chelsea

Jürgen Klopp hadde gode nyheter om tre av spillerne som ikke spilte mot Sheffield United.

28. feb 2021 kl 23.09Einar Kvande

Alisson Becker var ikke i troppen mot Sheffield United, som en følge av farens tragiske dødsfall tidligere denne uken. Fabinho har slitt med en muskelskade helt siden slutten av januar, og slo den opp igjen da han kom tilbake for tidlig i kampen mot Manchester City den 7. februar. Han er nå tilbake i full trening, etter å ha stått over Liverpools fire siste kamper. Diogo Jota ble syk i forkant av kveldens kamp i Sheffield, og ble sendt hjem.

– Jeg er ganske sikker på at Ali og Fabinho blir klare til torsdag, sa Jürgen Klopp etter 2-0 seieren på Bramall Lane.

– Vi måtte sende Diogo hjem fra hotellet. Han ble syk over natten, så med ham avhenger det av hvor fort han kommer til hektene igjen. Han trente med laget denne uken, og så veldig god ut. Jeg tror han blir tilgjengelig, men jeg vet det ikke.

Liverpool er vertskap for Chelsea torsdag kveld, i en kamp som blir svært viktig med tanke på å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League. Chelsea ligger for øyeblikket på plassen foran Liverpool, med ett poeng mer. De to ligger på henholdsvis femte- og sjetteplass. På fjerdeplassen, som gir en plass i neste års Champions League, ligger West Ham. De har to poeng mer enn Liverpool. The Hammers skal ikke spille flere kamper denne uken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]