– Du får ikke resultater når du ikke møter opp

Andy Robertson la ikke skjul på at det beste laget vant i kveld, men at de røde ikke har blitt dårlige over natta.

3. feb 2021 kl 23.42Øystein Tronstad

– Brighton kom og var det beste laget. Vi var skuffende over hele banen, men du må gi det andre laget kreditt. De var gode og spilte med selvtillit, skapte sjanser og presset oss. De gjorde alt som vi ønsket å gjøre, sier Andy Robertson etter en tung kveld på Anfield.

Venstrebacken la ikke skjul på at det var en dårlig opptreden, og at det ikke går på skinner for den regjerende mesteren akkurat nå. Samtidig legger han til at de klarte å finne ut av dyptliggende lag i fjor.

– Første omgang var ok. I andre gjorde vi ikke stort. På hjemmebane må du prøve å skape sjanser og vinne kampen, men det kunne vi ikke gjøre i dag. Vi har hatt en lang rekke ubeseiret, men du får ikke resultater når du ikke møter opp.

Nå venter Manchester City i en svært viktig toppkamp. Syv poeng skiller lagene, og Liverpool har en kamp mer spilt.

– Alle kamper mot City er store. Akkurat nå er ikke vi favoritter, og de ville ha sagt det samme om de var potensielt 10 poeng bak. Vi må tilbake til det Liverpool som alle kjenner. Vi er fortsatt et godt lag, vi blir ikke dårlige over natta, og vi vil være klare på søndag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]