To sentrale Brighton-spillere er usikre til kampen

Brighton-manager Graham Potter har skadebekymringer før turen til Anfield.

2. feb 2021 kl 15.37Einar Kvande

Liverpool møter et formsterkt Brighton-lag på Anfield onsdag. The Seagulls slo Tottenham søndag kveld, og tok dermed sin første hjemmeseier for sesongen. To av spillerne som spilte i den kampen er imidlertid usikre til kampen på Merseyside. 

Joel Veltman ble byttet ut i kampen mot Tottenham, mens Alexis MacAllister spilte hele kampen, men begge fikk smeller i løpet at matchen. Brighton-manager Graham Potter bekreftet under sin pressekonferanse i dag at duoen vil bli testet tett inn mot kampstart på Anfield, for å se om de kan spille mot Liverpool.

– Alexis MacAllister har problemer med setemuskulaturen, så vi får se hvordan det går. Joel Veltmann føler også på en stram muskel. Begge vil bli gitt tid før vi bestemmer oss. Vi har ingen andre problemer etter kampen mot Tottenham, sa Potter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]