Tanken om å spille i utlandet er ikke fremmed for Neuhaus

Liverpool er den klubben som har vist mest konkret interesse for tyskeren.

11. jun 2021 kl 18.36Einar KvandeEinarKvande

Journalisten Florian Plettenberg skriver på Twitter at blant Premier League-klubbene som er ute etter Borussia Mönchengladbachs midtbanespiller Florian Neuhaus er Liverpool den klubben som har vist mest konkret interesse. 

– Jeg kan gjerne se for meg en overgang til en klubb i utlandet, uttalte Neuhaus til Sport 1 i forrige uke.

Plettenberg mener at avklaringen rundt Neuhaus sin fotballfremtid vil komme etter EM.

Borussa Mönchengladbach-spilleren vil være en av de mest ettertraktede EM-spillerne, og han har også vært linket til Bayern München. Neuhaus, som har kontrakt med Borussia til 2024, nekter imidlertid for at han er på vei til Bayern.

– Ryktene plager meg ikke. I dag er det mye spekulasjoner. Så snart jeg har noe å kunngjøre, så gjør jeg det, sa 24-åringen til Sport 1 nylig.

Vil følge magefølelsen

Sport 1 spurte Neuhaus hva han ville ha valgt dersom han hadde valget med å spille for Bayern München og å reise til utlandet. 

– Jeg må da gå gjennom alle detaljer. Forhandlingene blir avgjørende, og magefølelsen min vil bli veldig viktig. Jeg må ha en følelse av at klubben virkelig vil ha meg. Men jeg er en person som liker å prøve nye ting. Jeg kan godt tenke meg å spille i utlandet. Jeg trenger ikke nødvendigvis reise til Bayern München. Men jeg trenger heller ikke flytte på meg, for jeg føler meg veldig hjemme i Borussia Mönchengladbach for øyeblikket. Det er en god følelse, og en annen klubb må først gi meg en bedre følelse i eventuelle samtaler. Derfor tenker jeg ikke på dette nå.

Sport 1-journalist Plettenberg bekreftet tidligere i dag at Jürgen Klopp ønsker å signere Neuhaus, og det skal ha vært samtaler mellom partene de siste dagene.

Så langt har det ikke kommet noe bud, men det kan bli aktuelt etter EM. Prisen vil være på mer enn 40 millioner euro, for 24-åringen har ingen utkjøpsklausul.

Også Christian Falk i Bild melderat det har vært kontakt mellom partene.