Tyler Morton etter debuten:– Jeg er stolt over å spille for klubben jeg heier på

Scouseren har gått på Liverpool-kamper så lenge han kan huske. Nå får han prøve seg i den røde drakta.

21. jul 2021 kl 13.59Jens Hapnes RegeJenshLFC

Tyler Morton fikk bare 30 minutter på seg til å markere seg mot FC Wacker Innsbruck tirsdag kveld. 

Scouseren suste inn i taklinger, og viste også frem noen tekniske finesser og en god pasningsfot fra sin posisjon til høyre på midtbanen. 

Selv var han fornøyd med innsatsen, sa han i et intervju med LFC TV etter kampen. 

Støttende Trent

– Jeg synes jeg gjorde det ganske bra i angrep og defensivt, men det var noen slurvete øyeblikk. Jeg fikk bare 30 minutter, så jeg måtte vise alt jeg hadde. Det er tøffere enn man tror, og uansett hvem man møter blir det en vanskelig kamp, innledet 18-åringen i intervjuet. 

Scouseren hadde Trent Alexander-Arnold bak seg i kampen - han skal ha vært til stor hjelp i pre-season. 

– Jeg liker å spille med de beste spillerne, og han er en av de beste, om ikke den beste, høyrebacken i verden. Han har hjulpet meg gjennom hele pre-season, og han passer på meg. 

GIKK I DUELLENE: Morton tok for seg mot seniorspillere.

GIKK I DUELLENE: Morton tok for seg mot seniorspillere.

18-åringen sier at han begynner å få fotfeste på seniornivå.

– Det er ikke bare å tilpasse seg førstelagsfotball, men også banen, været og slike ting. Det blir enklere og enklere, og jeg er veldig fornøyd med å få debuten uansett hvor mange minutter det var.

Liverpool-supporter

Morton, som slo gjennom for samme lag som Jay Spearing, har vært Liverpool-supporter hele livet. 

– Jeg er stolt over å spille for klubben jeg heier på. Det har vært laget mitt fra jeg var liten. Meg og familien min har gått på alle kampene vi kunne siden jeg var liten, og det gjør jeg fortsatt. Jeg er stolt av å spille for klubben vi alle elsker. 

Flere og flere spillere begynner å returnere til treningsleiren i Østerrike, og det gir større konkurranse. Scouseren skal uansett ha et smil om munnen etter å ha fått trene med førstelaget. 

– Uansett om jeg spiller eller ikke skal jeg ha et smil rundt munnen fordi jeg er her. Jeg må oppføre meg bra, men jeg ønsker meg så mange minutter som mulig.