Den femte sommersigneringen: Skal hun skyte LFC Women tilbake til toppserien?

22-årige Rianna Dean kan være nøkkelen til opprykk for Liverpool-kvinnene.

13. jul 2021 kl 12.27Øystein Tronstad

Suksesstrener Matt Beard, som førte LFC Women til to ligatitler, er tilbake i byen. Sommeren byr på flere forsterkninger og en viktig bit er nå på plass.

– Jeg er så spent! Det er en massiv klubb, jeg ser virkelig frem til dette og er glad for være her, sier Rianna Dean til Liverpoolfc.com.

Angriperen får trøye nummer 19 i Liverpool etter tre år i Tottenham. Hun er et produkt av Arsenal sitt akademi.

Skal bidra med målene

Forrige sesong ble unge Rinsola Babjide og veteranen Rachel Furness lagets toppscorere med fem ligamål hver.

GLAD FOR Å VÆRE RØD: Rianna Dean har erfaring fra både opprykk og toppdivisjonen.

GLAD FOR Å VÆRE RØD: Rianna Dean har erfaring fra både opprykk og toppdivisjonen.

– Jobben min er å score mål så det er forhåpentligvis det alle vil få se fra meg. Jeg liker å jobbe hardt og gjøre mitt beste for laget. Jeg er lidenskapelig rundt Liverpool og å gjøre det jeg kan, sier 22-åringen som får oppgaven med å skyte Liverpool tilbake til det ypperste selskap.

– Liverpool burde være der oppe og kjempe med lag som Arsenal og Chelsea. Jeg har kommet hit med opprykk som mål, å hjelpe laget og jobbe på videre, sier Dean som var sentral da Tottenham rykket opp fra Championship.

Dean er Liverpools femte sommersignering. Leanne Kiernan, Yara Daniels, Megan Campbell og Jasmine Matthews er de andre nye på Prenton Park.