Liverpool-Bologna 1-0Liverpool vant også andre kamp. Minamino scoret, Origi bommet på straffespark

Liverpool med trygg seier også i andre kamp. Vant 1-0 etter mål av Minamino halvveis i første omgang. Origi bommet på straffespark.

5. aug 2021 kl 19.13Tor Sandø

Laget til andre kamp mot Bologna i Evian er klart;

Alisson - N. Williams, Konate, Gomez, Tsimikas - Fabinho, Jones, Oxlade-Chamberlain - Shaqiri, Minamino, Firmino.

Benk: Adrian, Origi, Phillips, Gordon, Woodburn, Beck, Clarkson.

Andre kamp mot Bologna er i gang. Konate og Gomez som midtstoppere og brasilianerne er med.

1. min: Konate litt for tøff med en Bologna-spiller og pådrar seg et frispark etter 18 sekunder.

3. min: Liverpool har tatt initiativet fra start også her.

5. min: Godt initiativ fra Tsimikas på venstre. Corner.

5. min: To cornere etter hverandre her nå.  Ender med en sobbelsjanse fra Tsimikas. Keeperen får til slutt kontroll.

8. min: Ny corner, denne gang fra Shaqiri. Bologna får avklart.

11. min: Ox pådrar seg frispark. Ikke særlig enig, men dømt er dømt.

12: God Klopp-fotball her nå, med spillere som er aggressive og ikke lar motstanderen få fred.

12. min: Tsimikas har begynt kampen bra. Kommer med et godt innlegg fra venstre, som Firmino er nær ved å nå.

13. min: Alisson får kjenne på ballen gjennom et tilbakespill fra Tsimikas.

14. min: 1-0! Minamino gir Liverpool ledelsen. Nydelig innlegg fra Neco Williams på høyresoiden, som japaneren smeller i nota. Alle tror det er offside, men det er det ikke.

18. min: Bologna frampå. Halvsjanse. Får corner. Shaqiri får seg en smell, men er raskt oppe.

20. min: Jones tar telling etter et slag i ansiktet. Er oppe igjen.

21. min: Tsimikas tar corner. Blir lite ut av den.

25. min: Minamino skyter igjen, men denne gang har Bologna-keeperen kontroll.

30. min: Liverpool presser på. Fabinho skyter, men dommeren blåser til pause.

Ny fortjent pauseledelse. Noe roligere tempo, men vel så mye ballbesittelse for Liverpool. Boloigna trodde Minamino var i offside, da han skjøt i mål etter halvspilt omgang. Det var han ikke. Dermed står det 1-0 til Liverpool foran den siste 30-minutteren.

2. omgang:

31. min: Adrian har erstattet Alisson i mål. Clarkson har erstattet Fabinho. Origi inn for Firmino. Gordon inn for Shaqiri.

32. min: Jones tar telling igjen, men biter tennene sammen.

34. min: Godt forsøk fra Jones. Skudd fra drøyt 20 meter. Via en Bologna-spiller og til corner.

36. min: Tsimikas skyter godt fra hjørnet av 16 meter. Keeper redder og slår til corner. Konate får hodet på ballen, men keeper har kontroll.

40. min: Bologna litt mer med nå.

44. min: Gomez erstattes av N Phillips. Neco Williams erstattes av Beck. Woodburn erstatter Tsimikas.

45. min: Klart straffespark til Liverpool når Medel takler Woodburn. Klokkeklar faktisk.

46. min: Straffesparket fra Divock Origi går i stolpen!

51. min: Godt slått frispark av Ox. Konate er nær å få hodet på den.

53. min: Mbaye setter knottene i leggen på Konate, men han reiser seg raskt.

54. min: Origi kommer på skuddhold mellom midtstopperne. Ballen går utenfor.

56. min: Frispark fra Clarkson fra rundt 20 meter går over.

59. min: Liverpool presser på mot slutten, men Bologna får ridd av.

60. min: Andre kamp avsluttes med en offsideavblåsning for Bologna.

Liverpool vinner også den andre kampen, denne gang med 1-0 etter mål av Minamino etter halvspilt førsteomgang. Byttet noe mer på laget, men hadde for det meste kontroll også på denne. Mye bra også på dette laget, som ser ut til å ha gjort en god jobb i preseason-treningen. Nå bærer det hjem til to hjemmekamper mot Athletic Bilbao og Osasuna.