Thiago Alcantara var tilbake i trening i Evian i dag

Liverpool-troppen har begynt forberedelsene til treningskampene mot Athletic Bilbao og Osasuna. Se bildene her.

6. aug 2021 kl 13.53Einar Kvande

På bildene fra dagens treningsøkt på Stade Camille Fournier i Evian så vi blant andre Loris Karius, Alisson Becker, Divock Origi, Ben Woodburn, Nathaniel Phillips, Roberto Firmino, Rhys Williams, Xherdan Shaqiri, Leighton Clarkson og Fabinho.

Det var imidlertid ingenting å se til Harvey Elliott, som det ble spekulert i at pådro seg en skade i gårsdagens kamp mot Bologna. Men nå skal det sies at det var svært mange av spillerne som var med i kampene mot Serie A-klubben som ikke var på bildene fra dagens treningsøkt.

Thiago Alcantara var imidlertid tilbake i trening etter sin skade, noe som er meget positivt.

TILBAKE PÅ TRENINGSFELTET: Thiago Alcantara under dagens Liverpool-trening.

TILBAKE PÅ TRENINGSFELTET: Thiago Alcantara under dagens Liverpool-trening.