Usikkert om Robbo vil være tilbake før landskamp-pausen

Jürgen Klopp slår fast at Andy Robertson har vært heldig tross alt.

10. aug 2021 kl 08.24Einar Kvande

Mange fryktet at Andy Robertson ville miste mange uker med fotball da han skadet leddbånd i høyre ankel i treningskampen mot Athletic Bilbao søndag. Heldigvis viste en scan at skaden ikke var så ille som først fryktet. Det ligger imidlertid an til at Robbo må stå over de tre kampene i august, mot Norwich, Burnley og Chelsea. Bortekampen mot Leeds den 12. september kan være et mål for skotten. 

– Jeg kan i grunnen ikke gi noe eksakt tidspunkt når han vil være tilbake, men jeg tror vi har vært heldige. Det kunne ha vært mye verre. Vi så TV-bildene, og det så ikke bra ut. Så jeg tror vi har vært heldige, for han vil ikke være så lenge ute, slo Jürgen Klopp fast etter Liverpools treningskamp mot Osasuna mandag.

Før eller etter landskampene - det er spørsmålet

– Jeg er usikker på om han vil være tilbake før eller etter landskampene i september. Det er vanskelig å si om skader som dette. Men han vil ikke være ute så lenge.

Det som er sikkert er at Robbo mister ligastarten mot Norwich på lørdag, og det betyr at Kostas Tsimikas vil få sjansen til å etablere seg på laget.

– Det er selvsagt godt å ha Kostas i bakhånd, og å ha unge Owen Beck i bakhånd er også kjekt, sa Klopp om den saken.