Klubben har lansert årets tredjedrakt

Gul tredjedrakt inspirert av The Kop.

8. sep 2021 kl 09.00Jens Bessesen

Liverpool FC har i dag offentliggjort tredjedrakten for 2021/21-sesongen, og den er ifølge klubben inspirert av The Kop, en stor kveld i Europa og en rik historie med gule drakter.

Gulfargen har blitt brukt i store deler av Liverpools historie, helt fra 50-tallet.

Det gule og røde mønsteret på kragen skal representere lidenskapen og energien fra The Kop, og flaggene som vaiet på stadion i europacupfinalen i 1977, da Liverpool tok sin første tittel i mesterligaen.

Fremdeles vil 96-tallet og flammen på nakken representere ofrene i Hillsborough-tragedien. Fra og med neste sesong vil dette bli til 97, etter at tragedien nylig krevde sitt 97. offer. Det var ifølge klubben ikke mulig å endre det i tide til årets draktlansering.

Det meldes at draktene skal være tilgjengelig fra 21. september.