Firminos Liverpool-fremtid vil bli tema de kommende månedene

Roberto Firmino har fortsatt et utmerket forhold til Jürgen Klopp.

Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino vil alle være i 30-årene når vi skriver sommeren 2022, og en annen ting de har til felles er at de da bare vil ha ett år igjen av sin nåværende kontrakt med Liverpool. 

Velinformerte Florian Plettenberg hos Sky Sports Tyskland hevder at det vil være opp til Roberto Firmino selv om han ønsker å fortsette karrieren hos Liverpool FC eller forlate Anfield-klubben.

Plettenberg skriver på Twitter at det vil bli holdt samtaler omkring Firminos Liverpool-fremtid de kommende månedene, men disse samtalene vil ikke starte ennå. 

Plettenberg slår fast at klubben ikke ønsker å skremme brasilianeren bort, og at Bobbys forhold til Jürgen Klopp fortsatt er meget godt. 

Han tilbakeviser rykter om at Firmino skal være aktuell for Barcelona.

– Jeg er ikke sikker på om Firmino eller Mané kommer til å fornye sine kontrakter. Jeg tror de vil få hvert sitt tilbud, og så blir det opp til spillerne selv. Nøkkelen er Salah, sa The Athletic-journalist David Ornstein i et intervju med Sky Sports News nylig.  

Firmino har vært plaget med skader denne sesongen, og de siste ukene har han også vært ute med covidsmitte.

Mot Shrewsbury kom han inn og scoret et frekt mål med hælen.

Firmino er ikke tatt ut i den brasilianske landslagstroppen til kampene i slutten av januar og starten av februar. Det er Fabinho og Alisson.