Godt skadenytt - Origi nærmer seg

Skadesituasjonen lysner for Liverpool.

Jürgen Klopp sa på fredagens pressekonferanse at det ikke ser ut til å være noen nye skadebekymringer etter torsdagens møte med Arsenal i ligacupen. Manageren sa at Andy Robertson, Virgil van Dijk og James Milner fikk smeller i løpet av kampen, men at det ikke bør ha noe å si for søndagens møte med Brentford. 

Han kom også med en hyggelig oppdatering på situasjonen til Divock Origi, som har vært ute med en kneskade i en måneds tid. 

– Han er snart tilbake. Han løp utendørs i går og det så bra ut, så jeg tror ikke det er lenge til, sa Klopp. 

Det betyr at det snart kun er Harvey Elliott, Thiago og Nat Phillips som er ute med skader. I forrige uke var Klopp optimist på vegne av Elliott, mens situasjonen til de to andre er litt mer uavklart. 

Søndagens kamp mot Brentford kommer uansett for tidlig for Origi, og Klopp bekreftet at troppen etter all sannsynlighet vil være den samme som vi så torsdag kveld. De tre afrikanerne er naturligvis også utilgjengelige.