Kelleher får skryt etter prestasjonen mot Chelsea

Caoimhin Kelleher imponerte da han vikarierte for Alisson Becker.

Søndag kom bekreftelsen på at Alisson Becker i likhet med Roberto Firmino, Joel Matip og Jürgen Klopp har testet positivt for covid-19. Dermed måtte Caoimhin Kelleher i aksjon i en Premier League-kamp for første gang siden 5-0-seieren over Watford i oktober. 

Den unge irske målvakten imponerte stort i søndagens kamp mot Chelsea. Han vartet opp med gode redninger, blant annet da Christian Pulisic så ut til å sende hjemmelaget opp i 1-0 tidlig, og viste gjennom hele kampen en fin ro med ballen. 

Etter kampen fikk han skryt fra flere spillere. 

Vil bli brukt fremover

– Jeg er en stor fan av ham. Han er en fantastisk keeper og lærer av den jeg mener er den beste i form av Alisson. Han har god tilstedeværelse, har selvtillit med ballen og gjør gode redninger i tillegg, sier Virgil van Dijk etter kampen. 

Kelleher, som var helten i straffekonken da Leicester ble slått i ligacupkvartfinalen, vil etter all sannsynlighet få fornyet tillit mellom stengene mot Arsenal i torsdagens semifinale. 

– Vi trenger ham på grunn av koronatilfellene. Dessverre slapp vi inn to mål i dag, men det var vanskelig å gjøre noe med målene, sier van Dijk.

Også Jordan Henderson skryter av 23-åringen. 

– Han er fra øverste hylle. Hver kamp han har kommet inn i har han vært fantastisk, og vi kommer til å trenge ham i de neste kampene, sier han. 

Kelleher har nå spilt 13 kamper for Liverpool. Seks ganger har han holdt nullen.