Klopp har testet positivt for covid-19

Jürgen Klopp må i isolasjon og blir ikke med til London for å møte Chelsea.

Jürgen Klopp har testet positivt for covid-19, skriver liverpoolfc.com. Manageren må i isolasjon og får ikke være med til søndagens bortekamp mot Chelsea. Assistentmanager Pep Lijnders skal nå lede laget i toppkampen. 

Ligacupkampen mot Arsenal torsdag står også i fare for å ryke for Klopp. 

Klubben skriver videre at Klopp hadde milde symptomer før han testet positivt. 

På fredagens pressekonferanse avslørte Klopp at tre spillere på førstelaget hadde testet positivt. Det er fremdeles ikke opplyst hvilke spillere det er snakk om. Liverpool FC opplyser at det ikke er kommet noen nye positive tester i spillergruppen, men tre medlemmer av støtteapparatet har også testet positivt.

Liverpool har ikke bedt om å få kampen mot Chelsea utsatt, og ifølge The Athletic har ikke klubben planer om å gjøre de heller. 

– Vi har ikke hatt store utbrudd der ti eller femten spillere har blitt smittet. Det er mer at det stadig kommer et og et tilfelle. Det skjer oftere med ansatte nå, og hver dag føles som et lotteri når du står der og venter på resultatet, sa Klopp nyttårsaften.