Pressekonferanse:– Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe Liverpool-fansen tilbake til Wembley

Jürgen Klopp har holdt sin pressekonferanse foran søndagens kamp mot Crystal Palace, men det ble mer snakk om semifinaletriumfen over Arsenal.

Liverpool-manageren stilte opp for pressen, og fikk flere spørsmål fra journalistene om semifinaleseieren over Arsenal og ligacupfinalen på Wembley i slutten av februar, enn om søndagens kamp mot Crystal Palace. Du kan se pressekonferansen i videovinduet under, eller du kan lese vår tekstoppdatering.

Pressekonferanse - Jürgen Klopp er på plass

Om semifinalen i ligacupen mot Arsenal, og at Liverpool nå er i en Wembley-finale

Vi trodde vi ikke at vi var ute av konkurransen etter uavgjort i den første semifinale, og vil spilte en veldig god kamp på Emirates. Det var mange glade ansikter på stadion og i garderoben. De skrudde opp musikken etterpå. Nå ser vi veldig frem til finalen, men har 6-7 kamper å spille før det, så vi må legge den tilside litt.

Det var bra, for du vinner ikke slik som dette mot Arsenal. 

Om Diogo Jota

Diogo er en enestående spiller. Det hjelper at han kom til et lag som har ballen mer enn hans forrige lag. Han fikk gode pasninger fra Trent, men det var fortatt en jobb å gjøre. Diogo er en veldig moden, ung mann. En imponerende person. Han elsker å jobbe. Han elsker å trene. Han trengte ikke tid til å omstille seg til måten vi spiller på. Jeg er veldig glad på hans vegne. 

Om Palace - Liverpool vant 7-0 på Selhurst Park i sitt siste besøk

Det var en engangsforeteelse. Det skjer ikke ofte. Vi scoret nesten på alle våre skudd. Vi forventer ikke noe slikt nå.

Systemet til Palace er ikke så mye forandret. De har et veldig godt lag. De har vært litt uheldige med resultatene. Vi forventer en veldig tøff kamp.

Om perioden frem til ligacupfinalen

Vi var i skyene etter kampen i går kveld. Guttene var i veldig godt humør. Slik skal det være etter en semifinaletriumf. Det gir oss selvtillit. Det var en veldig god kamp.

Vi får se hva som skjer fremover. Vi føler oss i fin form nå. Men vi må skape et nytt fokus foran søndagens kamp. Vi må krige igjen. Det kommer vi til å gjøre. Vi kommer ikke til å feire denne seieren i flere uker. Vi må være aggressive igjen, og kjempe med alt vi har, for Crystal Palace vil kreve det av oss. Det er hva jeg er bekymrer meg for nå. Det er bare noen få dager til kampen. Vi skal prøve å være så godt forberedt som mulig, både til søndagens kamp og til finalen.

Om Fabinho

Han trengte litt tid til å komme til hektene etter Covid. I går kveld var han enestående. Alle ballene han vant, og måten han spilte på, var hyggelig å se.

Alle spillerne som har kommet tilbake fra Covid spilte bra i går. Virgil og Trent også.

Om Caoimhin Kelleher

Vi er veldig godt fornøyd med ham. Han er et John Achterberg-prosjekt. Vi fikk denne tynne gutten fra Irland, og nå er han en keeper i toppklassen. Rolig og god med ballen, og på toppen av det hele gjør han utrolige redninger. Han lærer av den beste keeperen i verden, i Allison. Vi er glade for å ha ham.

Om at Liverpool-fansen får besøke Wembley igjen

Vi er veldig glade for å kunne hjelpe dem med det. Men nå er det fortsatt en stund til finalen. Det blir en spennende kamp, mellom to gode fotballag, et rød tog et blått.

Om Curtis Jones

Vi vant en vanskelig fotballkamp fordi mange spillere spilte svært bra, og Curtis har spilt veldig bra de to siste kampene. Jeg har kjent ham lenge nå, og er en av hans største fans. Han var 15 år første gangen jeg så ham, og så straks at han var et enormt talent. Han lærer spillet hver dag, og av og til trenger han et lite puff i baken. Hans respons på det har vært utrolig.

Om byttet av Matip

Han følte seg ikke 100 prosent, det var grunnen til at vi byttet ham ut.

Om Ox

Han var tilbake i løpetrening i går, og kan være tilbake mot Palace på søndag. Ellers har vi noen småsmeller, men ingenting alvorlig. Fabinho ble stemplet av Partey, som alle så.

Om Harvey Elliott

Han har vært ute lenge, så vi kan ikke forhaste oss med ham. Han han så ut som han kunne spille med eng ang! Jeg er ganske sikker på at han vil være klar etter den kommende landslagspausen.