LFC og Phillips er villige til å vente

Flere klubber viser interesse for Nat Phillips.

En rekke klubber, både i Premier League og Serie A, viser interesse for Liverpool-forsvarer Nathaniel Phillips.

Liverpool er villige til å selge Bolton-gutten i januarvinudet, men har allerede avslått bud på 7 millioner pund fra en ikke navngitt Premier League-klubb.

Ifølge the Athletic mener sportsdirektør Michael Edwards at han kan få 15 millioner pund for Phillips. Liverpool viser til at Burnley betalte Stoke en slik sum for Nathan Collins i sommer.

Phillips spilte en strålende kamp mot AC Milan i desember, men brakk kinnbeinet i den kampen og har vært ute av spill siden. Ifølge James Pearce skal den skaden nå snart være leget.

24-åringen har fått trene, men har måttet unngå kontakt under treningen den siste måneden. Han har imdlertid holdt seg i form med alle andre former for trening.

Fire Premier League-klubber viser interesse

Pearce hevder at både Aston Villa, Newcastle, Watford og West Ham skal vise interesse for Phillips, og Liverpool akter å vente for å få best mulig betalt for midtstopperen.

Phillips har fire år igjen av sin kontrakt med Liverpool, etter at han skrev under på en kontraktsforlengelse tidligere denne sesongen. Spilleren selv skal også være villig til å vente på det rette alternativet, da han ønsker seg fast førstelagsfotball.

Phillips spilte 20 kamper for Liverpool forrige sesong, og bidro sterk til at klubben kvalifiserte seg til Champions League-spill. Med Virgil van Dijk, Joel Matip og Joe Gomez tilbake fra langtidsskader, i tillegg til kjøpet av Ibrahima Konate, har ført til at Phillips har fått lite spilletid som femtevalget på stopperplassene denne sesongen.